Smartlog v3 » På ferie i Thailand » På ferie i Thailand
Opret egen blog | Næste blog »

På ferie i Thailand

Beskrivelse om det at rejse i Thailand

På ferie i Thailand

4. May 2012 05:41, EsseLink

Når vi rejser på ferie, er det ofte fordi, vi gerne vil ned og have en masse sol på kroppen, og få en god farve. En anden grund, for at vi ofte rejser til udlandet, for at holde ferie, er forskellen på den danske kultur, og den kultur vi møder, når vi rejser til et fremmed land. Måden de lever på, forskellen på maden, og mulighederne for aktiviteter og oplevelser, er med til, at få mange danskere til at rejse til udlandet, for at holde ferie. Der er også mange andre grunde, og solen og kulturen, er blot to af mange.

Når man så kommer til udlandet, har man en masse muligheder for aktiviteter. Der er mange muligheder for, at få en masse gode oplevelser, og opleve ting, som man ikke kan i Danmark. Aktiviteterne er meget forskelligt, alt efter, hvilket land man rejser til. Men der er mange muligheder for oplevelser i alle lande, så uanset hvor man holder ferie, så kan man få en masse oplevelser med sin familie, som man aldrig glemmer.

Thailand er et land, som vi danskere ofte vælger, når vi skal på ferie. Der er mange muligheder i Thailand, og priserne på diverse ting, er ekstremt lave. 150.000 danskere vælger hvert år, at besøge Thailand, frem for andre lande, og det er ikke uden grund. Thailand har en gennemsnitstemperatur på 25-30 grader, så der er gode muligheder for, at få en masse sol på kroppen, og få en flot farve, samt have det sjovt udenfor, og opleve en masse. 

Prisen er lav i Thailand, og vi kan leve i luksus, når vi holder ferie der. Vi skal betale ¼ af, hvad vi betaler i Danmark, i leveomkostninger. Så der er mange penge til overs, til en masse aktiviteter og oplevelser.  Thailand har derudover en meget anderledes kultur end Danmark. Den kan du få at se, hvis du vælger at holde ferie i Thailand næste gang. Der er uendelige udendørs aktiviteter i Thailand, blandt andet golf. I Danmark, holder vi os ofte indendørs, hvor man i Thailand ofte er udendørs, grundet en temperatur på 25-30 grader, året rundt. 

Flybilletten er dermed hurtigt tjent hjem igen, når vi kan leve i Thailand, til ¼ af, hvad vi lever for i Danmark. Thailand er bestemt et besøg værd. Der er så mange muligheder i Thailand, så man umuligt kan opleve det hele på en enkelt ferie. 

Kalender

« June 2018 »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Seneste indlæg